Ο νέος δίσκος του Βασίλη Μπαμπούνη!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

   Νέο δίσκο κυκλοφορησε πριν λίγο καιρό ο τραγουδιστής Βασίλης Μπαμπούνης και ο τίτλος αυτού "Εγώκερος". Είναι ένας εντελώς προσωπικός δίσκος, σε δικό του στίχο, μουσική, ενορχήστρωση, εκτέλεση, παραγωγή, και artwork, ενώ την παραγωγή έχει κάνει ο ΑΥΛΟΣ του Γιάννη Ζουγανέλη. Όσα όμως ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος, οπότε ας δούμε πως παρουσιάζει ο ίδιος ο Μπαμπούνης τον εαυτό του.

"Ήρθα στον πλανήτη σας ingognito πριν από αρκετά χρόνια, με την παραδοσιακή μέθοδο της σύλληψης/κύησης/καισαρικής

Ανατράφηκα σε ευγενές μεσοαστικό περιβάλλον. οι γονείς μου είχαν την απαράδεκτη ιδέα να με μεγαλώσουν με αρχές, πράγμα που πληρώνω ακόμη.

Σπούδασα μουσική και κυρίως drums και ασχολήθηκα με πάμπολλα μουσικά είδη και εμφανίστηκα στις περισσότερες Αθηναϊκές μουσικές σκηνές

Το 2007 κυκλοφόρησα τον δίσκο «τα παράξενα πουλιά δεν πετάνε» σε στίχο και μουσική του αείμνηστου Σταμάτη Μεσημερη και δική μου παραγωγή, ενορχήστρωση και εκτέλεση.

Το 2010 άκουσα το τραγούδι μου «είναι τόσο απλό» σε πρώτη εκτέλεση από την Ελεονόρα Ζουγανέλη στο δίσκο της «έξοδος 2» έγραψα μουσική για αρκετές θεατρικές παραστάσεις και διαφημιστικά.

Η μουσική μου χαρακτηρίζεται σαν alternative electro synth pop/rock ή κάτι τέτοιο, αλλά είναι πολύ μεγάλο και ακούγεται υπερφίαλο, οπότε ας πούμε απλώς rock.

Δεν έχω πια τηλεόραση, αν και μου λείπει το τελεμάρκετινγκ.

Δεν καταλαβαίνω τα μαθηματικά, τις μαύρες τρύπες, πως λειτούργει το φερμουάρ, και το φορολογικό μας σύστημα.

Μόλις κυκλοφόρησε από την ΑΥΛΟΣ του Γιάννη Ζουγανέλη ο πρώτος μου εντελώς προσωπικός δίσκος με τίτλο ΕΓΩΚΕΡΩΣ σε δικό μου στίχο, μουσική, ενορχήστρωση, εκτέλεση, παραγωγή, και artwork.

Στα άμεσα σχέδια μου είναι η προώθηση της δουλειάς μου με live και η επιβίωση. το δεύτερο θεωρήται πλέον ως ένα αρκετά μεγαλεπήβολο project.

Προσδοκώ ανάσταση πνευματικά νεκρών, τηλεθεατών και άλλων ψηφοφόρων."

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2012 10:56
Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.