Στούντιο στην Τήνο με 20ευρώ!!!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διακοπές στον Κάμπο της Τήνου στον top παραδοσιακό προορισμό- σύμφωνα με την trivago- σε στούντιο από 20 ευρώ την ημέρα, λίγα χιλιόμετρα έξω από την απέραντη παραλία του Άγιου Ρωμανού και μόλις 7 χλμ από την Χώρα.   
Ο Κάμπος, χωριό που διατηρεί αρκετά από τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά των Κυκλάδων βρίσκεται στο κέντρο περίπου του νησιού, με θέα στον γρανιτένιο λόφο του Ξώμπουργκου. Προσφέρεται για γραφικές βόλτες στα πλακόστρωτα σοκάκια του, μέσα στις ανθοστολισμένες αυλές των σπιτιών, στους μισοερειπωμένους ανεμόμυλους  αλλά και για πεζοπορικές διαδρομές, όπως αυτή στην κοιλάδα με τους 200 περιστεριώνες, που χαρίζουν στο τοπίο ένα διαφορετικό ύφος -από τους ωραιότερους περιστεριώνες της Τήνου. Επισκεφθείτε και το παραδοσιακό πλυσταριό του χωριού που διατηρείται ως σήμερα.
Τα επιπλωμένα διαμερίσματα είναι 35τ.μ. με κουζίνα, ψυγείο, 1 κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι, ένα σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι, γραφείο, ντουλάπες και αυλή.  Πληροφορίες για κρατήσεις στο 6997222415. 
Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα παξιμάδια από τον παραδοσιακό φούρνο του χωριού και τις τοπικές σπεσιαλιτέ από το καφενείο-ταβέρνα. 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013 17:44