Παραλία Μετοχίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Η παραλία του Μετοχίου είναι μια πανέμορφη παραλία με διάσπαρτους βράχους, προσδίδοντας μια άγρια ομορφιά στο τοπίο. Η θάλασσα είναι αρκετά βαθειά. Ο προσανατολισμός της είναι βόρειος όπως και οι περισσότερες παραλίες της Εύβοιας που βρέχονται από το Αιγαίο και ίσως την πετύχετε με κύματα, που την κάνει ιδιαίτερα όμορφη.
Υπάρχει μια ρεματιά που καταλήγει στην παραλία, με τα τα πλατάνια αυτής να φτάνουν σχεδόν μέχρι την ακτή, προσφέροντας σε ελεύθερους κατασκηνωτές την πολύτιμη δροσιά τους. Η παραλία έχει εύκολη πρόσβαση και τα τελευταία χρόνια μαζεύει πολύ κόσμο. Η παραλία είναι με άμμο και βοτσαλάκι.
Στην γύρω περιοχή θα βρείτε καντίνα από την οποία θα μπορέσετε να προμηθευτείτε καφέ, αναψυκτικά και σάντουιτς, ενώ υπάρχουν πάνω στην παραλία 2 ταβέρνες (Τσαντής και Βράκας). Επίσης μπορείτε να βρείτε και ενοικιαζόμενα δωμάτια, στα οποία καλό θα ήταν αν θέλετε να μείνετε, να έχετε κλείσει από πριν.
Στη παραλία υπάρχει και γήπεδο beach volley ενώ η παραλία προσφέρεται και για ρακέτες.
Η παραλία ενδείκνυται για ψάρεμα με βάρκα, καλάμι ή ψαροντούφεκο. Τέλος, μπορεί να γίνει αφετηρία για να επισκεφτείτε κοντινές παρθένες παραλίες που έχουν πρόσβαση μόνο από τη θάλασσα, για όσους θελήσουν περισσότερη ηρεμία.

 

πηγή:http://go2metochi.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013 12:13
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Άγιος Νικόλαος ο Σικελιώτης Κάστρο Ποτήρι »

Καταχώρηση Αγγελίας