24 ώρες χωρίς ηλεκτρικό τα βορινά χωριά της Κύμης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Από εχθές το μεσημέρι έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό τα χιονισμένα χωριά Βίταλο, Κρινιάνοι, Μαλετιάνοι και Δεντρα . Το kimanews βρέθηκε στο σημείο της βλάβης και συνομίλησε με το συνεργείο της ΔΕΗ που δούλευε κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Σύμφωνα με το συνεργείο, οι υψηλές πιέσεις του ανέμου, που έφταναν και τα 11 μποφόρ, σε συνδυασμό και των χαμηλότερων στάνταρ που έχουν οι κολόνες, ήταν η αιτία της ζημίας. Λίγο έξω από τους Μαλετίανους, δίπλα από το βασικό οδικό δίκτυο Κύμης - Βιτάλου, κατέπεσαν 4 κολόνες. Σύμφωνα πάντα με το συνεργείο της ΔΕΗ, λίγο μετά της 6μ.μ. θα έχουν ηλεκτροδοτηθεί τα χωριά

Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αυτοί θα μας σώσουν; Docfest 2011-To KimAnews ήταν εκεί »

Καταχώρηση Αγγελίας