Άστατος και βροχερός τις επόμενες ημέρες!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Βαρετό θα χαρακτηρίζαμε τον καιρό τις προηγούμενες μέρες στην περιοχή μας. Όμως από αύριο ( και κυρίως την Παρασκευή) κάτι θα αλλάξει.

Ας τα δούμε τα πράγματα καλύτερα από την αρχή. Αναλυτικότερα

Τετάρτη:

Νεφώσεις οι οποίες θα έρθουν από τα δυτικά θα αποσχολήσουν τον ευρύτερο μέρος του Νομού μας. Αρχικά νωρίς το πρωί κάποια λίγα φαινόμενα θα κάνουν την εμφάνισή τους ,θα έχουμε κατά διαστήματα βροχές, όχι σημαντικά πράγματα πιθανόν. Όμως στα Νότια ο καιρός θα είναι πολύ ορεξάτος μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες, εκεί θα εντοπίζονται οι περισσότερες βροχές. Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά. Πιθανότητα εκδήλωσης εκ νέου βροχής στα Νότια νωρίς το βράδυ, πρόσκαιρα όμως. Οι Νότιοι άνεμοι ιδιαίτερα ισχυροί κυρίως στα ανοχτά της Καρύστου ίσως φτάσουν τα 8-9 beaufort. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 με 16 βαθμούς. Γενικά θα λέγαμε ότι περιμένουμε λίγα πράγματα.

Πέμπτη:

Η μέρα γενικά θα έχει καλό καιρό από άποψη φαινομένων. Κατά περιόδους θα έχουμε αυξημένες νεφώσεις αλλά και διαστήματα με πιο ανοιχτό καιρό. Προς το απόγευμα όμως ο καιρός φαίνεται να χαλά. Πιθανόν κάποιες βροχές στα Νότια και Δυτικά. Η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα,ισχυροί άνεμοι κυρίως στα Νότια.

Παρασκευή:

Ιδιαίτερα βροχερή μέρα μέχρι το απόγευμα. Πυκνή συννεφιά θα έχουμε από το πρωί, ο καιρός έπειτα θα επιδεινωθεί σημαντικά. Οι βροχές θα είναι έντονες στα Νότια και Δυτικά. Πιθανή εκδήλωση καταιγίδας κυρίως και πάλι στα Νότια. Τα Βόρεια δείχνει να επηρεάζονται λιγότερο από τη συγκεκριμένη κακοκαιρία. Προς το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Θυελλώδεις άνεμοι. Τα περισσότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται τις μεσημεριανές ώρες.

Πηγή: http://eviaweather.gr/

Νίκος Μαρούλης

Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μην μπορώντας να αντισταθεί έμεινε στην Κύμη. Η αγάπη του για τα καιρικά φαινόμενα είναι τεράστια. Όμως όλοι πρέπει να ξέρετε ότι ακόμα κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με την φύση...

Καταχώρηση Αγγελίας