Να γίνουμε ξανά τρελοί και επαναστάτες!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Στις 11 Νοεμβρίου του 2011, πραγματοποιήθηκε το 11ο Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης Επιχειρήσεων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ με θέμα "ReBRANDing GREECE".

Την εισαγωγική ομιλία έκανε ο Brand Strategist, Πέτρος Οικονομίδης. Έχει εμπνευστεί και δημιουργήσει ορισμένα από τα πιο γνωστά μότο μεγάλων εταιριών, όπως, Coca Cola, Apple, Audi, Volkswagen, Heineken, Pepsi-Cola, International Olympic Committee, Seychelles Tourism, Antenna, Sigma, Τράπεζα Κύπρου κ.α.Το 1991 δημιούργησε τη διαφημιστική καμπάνια του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού «Greece chosen by Gods».

Μια ομιλία απλής και ξεκάθαρης σκέψης, με τρόπο σχεδόν αυτονόητα λογικό, εξηγεί τι είναι το brand, τι είναι το branding. Συγχρόνως, πραγματεύεται την εικόνα της χώρας μας, όπως την βλέπουν οι επισκέπτες, οι επενδυτές και γενικά όλοι οι οικονομικοί παράγοντες από άλλες χώρες, αλλά και οι ίδιοι οι κάτοικοι της.

Γιατί το brand πρέπει να απασχολεί την Ελλάδα;

Ποια είναι η εικόνα της Ελλάδας;

Τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει;

Το brand και το branding της χώρας είναι υπόθεση όλων μας;

Ότι πρέπει πρώτα από όλα εμείς οι ίδιοι να μάθουμε τι είναι η Ελλάδα και ποιες οι δυνατότητές της.

Να αλλάξουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι τον τρόπο με τον οποίο τη βλέπουμε, ότι πρέπει πρώτα από όλα εμείς οι ίδιοι να πιστέψουμε ότι η Ελλάδα μπορεί.

Πρέπει να ξεφύγουμε από τα στερεότυπα.

Να γίνουμε ξανά τρελοί και επαναστάτες!

Πρόκειται για μια εκπληκτική ομιλία. Μια ομιλία που πραγματικά αποδεικνύει ότι μπορεί να υπάρξει διέξοδος.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012 18:50
Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Καταχώρηση Αγγελίας