Κουμιώτης "νοστιμεύει" την Ιαπωνία!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)


Μέχρι την Άπω Ανατολή έχει φτάσει η χάρη ενός Κουμιώτη, ο οποίος έχει βαλθεί να μάθει στους Ιαπωνέζους να τρώνε σωστά. Ο Θανάσης Φραγκής, ένας άνθρωπος με μεγάλο επιχειρηματικό δαιμόνιο, ίδρυσε το 2001 την "nostimia", μια εταιρία εισαγωγής ελληνικών τυποποιημένων επώνυμων προϊόντων στην Ιαπωνία.
 Η "nostimia" στον τομέα της αντιπροσωπεύει το 80% των εισαγωγών από Ελλάδα στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και διαθέτει προϊόντα σε καταστήματα λιανικής, ξενοδοχεία, εστιατόρια, αλλά και μέσω διαδικτύου. Είναι φανερό ότι πρόκειται για μια εύρωστη και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία, που σκοπός της είναι να γνωρίσει στους Ιάπωνες την ελληνική κουλτούρα στο φαγητό. Οι ελιές, το λάδι, το γιαούρτι, τα κρασιά και πολλά άλλα προίόντα από την χώρα μας βρίσκουν την θέση τους στο τραπέζι των Ιαπώνων. Στην ιστοσελίδα της επιχείρησης του(nostimia.com) ο κ.Φραγκής αναφέρει ότι γύρισε όλη την Ελλάδα για να εντοπίσει τα πιο νόστιμα και πιο υγιεινά προϊόντα και να τα φέρει στην Ιαπωνία. Τονίζει ότι ο ελληνικός ήλιος και οι ιδιομορφίες της γης αποτελούν το καλύτερο εχέγγυο για την ποιότητα των προίόντων.
 Ο Θανάσης Φραγκής γεννήθηκε στην Κύμη και πέρασε μεγάλο διάστημα της ζωής του στην Αθήνα. Πνεύμα ανήσυχο και φιλοπερίεργο βρέθηκε να ασκεί το εμπόριο στην Αγγλία το 1997. Εκεί γνώρισε και νυμφεύθηκε την σύζυγο του, η οποία καταγόταν απόν την Ιαπωνία. Αποφάσισαν να κατοικήσουν μόνιμα στην χώρα της γυναίκας του και σύντομα δημιούργησε την "nostimia". Κάποιες κακοτυχίες που έτυχαν στην περιοχή, με μεγαλύτερη την έκρηξη στο εργοστάσιο της Φουκουσίμα, δεν τον πτόησαν και σίγουρα δεν σκέφτηκε ποτέ να εγκαταλείψει τον τόπο διαμονής του. Δεν ήταν δυνατόν να εγκαταλείψει αυτούς που τον στήριξαν στην νέα του ζωή με τις πρώτες δυσκολίες. Δεν θα αισθανόταν καλά με τον εαυτό του. Μια ακόμη απόδειξη ότι τα ελληνικά γονίδια τα έχει ακόμα μέσα του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « SOS ανοιχτά της Σκύρου Δελτίο Τύπου »

Καταχώρηση Αγγελίας