Υπεράνθρωπη διάσωση από Πυροσβέστες στην Κύμη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Το πρωί της δευτέρας το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Κύμης έλαβε σήμα για διάσωση ενός συμπατριώτη μας που είχε πέσει σε χαράδρα 40 μέτρων στην Ποταμία. Αμέσως και χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος τέσσερις άντρες της Πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο. Με ορειβατικά σκοινιά και με ειδικό φορείο κατέβηκαν στο σημείο και ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες ανέσυραν τον άτυχο ηλικιωμένο άνδρα που μετακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κύμης. Στη διάσωση βοήθησαν εθελοντές από το χωριό οι οποίοι στο τέλος έδειξαν την αγάπη τους με αγκαλιές και χειροκροτήματα στου τέσσερις Πυροσβέστες.

photo

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013 21:39
Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Καταχώρηση Αγγελίας