Δηλώσεις της αντιδημάρχου για το καρναβάλι!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Σύμφωνα με δηλώσεις της αντιδημάρχου Αρετής Μπάτσα- Θωμά στο kimanews.gr, ο Δήμος στήριξε και προτίθεται να στηρίξει ξανά στο μέλλον τις εορταστικές αποκριάτικες εκδηλώσεις της Κύμης και ειδικότερα τη διεξαγωγή Καρναβαλιού. Συγκεκριμένα, η αντιδήμαρχος μας ενημέρωσε ότι κατόπιν συναντήσεως της με εκπροσώπους της ομάδας των καρναβαλιστών, τους ενημέρωσε ότι θα βοηθούσε σε ότι χρειαζόντουσαν και τελικά ο δήμος προσέφερε και κάλυψε τη δαπάνη της μικροφωνικής, συν ότι μερίμνησε στέλνοντας επιστολή στο Α.Τ. Κύμης για τη συνεργασία τους. Επίσης, η αντιδήμαρχος δεν δίστασε να δηλώσει ότι η κίνηση των συμπολιτών μας αξίζει επιβράβευση και επανάληψη, δεσμευόμενη για πολυδιάστατη στήριξη της στο μέλλον.

Από πολλούς καρναβαλιστές ακούσαμε και για την μεγάλη βοήθεια της προέδρου της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών, Εμπόρων Κύμης & Περιχώρων. Η Μαρία Λιάπη, μας δήλωσε ότι αν και ενημερώθηκε σχετικά αργά προσέφερε και προσωπική δουλειά και οικονομική στήριξη στην όλη εκδήλωση.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012 11:13
Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Λαβύρινθος η Παραλία! Δελτίο τύπου »

Καταχώρηση Αγγελίας