Ο Στράτος Τζώρτζογλου στα "Ματωμένα Ίχνη" της Τζένης Κοσμίδου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ποζάρει ως «Ένας αλλιώτικος Ντόριαν Γκρέι» εγκαινιάζοντας την πρώτη ιστορία της σειράς ιστοριών της Τζένης Κοσμίδου με τίτλο «Ματωμένα Ίχνη».

Πρόκειται για αυτοτελείς ιστορίες βασισμένες σε αληθινά εγκλήματα που διαδραματίστηκαν στο παρελθόν στην Ελλάδα και το εξωτερικό με παραποιημένα στοιχεία για ευνόητους λόγους.

Οι ιστορίες θα φιλοξενούνται στο www.mytheatro.gr και έπειτα από ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα δοθεί μια έκθεση που θα περιλαμβάνει τις φωτογραφίες των ηθοποιών καθώς και σχετικά γλυπτά της συγγραφέως τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η ιστορία «Ένας αλλιώτικος Ντόριαν Γκρέι» αναφέρεται στην ψύχωση του Άλεν (Στράτος Τζώρτζογλου), ενός ωραίου άντρα με την εμφάνιση του, την οποία κατάφερε να μεταδώσει στην σύντροφο του Αλίσια (Ναταλια Σολεντατ Πετσαλη), ενισχύοντας την προσωπική της ψύχωση η οποία είναι η αρρωστημένη αγάπη για το άτομο του.

Διαβάζοντας αυτές της γραμμές κάποιος μπορεί να υποθέσει πως πρόκειται για μία ιστορία αγάπης, δεν ξέρω όμως αν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε έτσι μια ιστορία που άφησε πίσω της τρείς νεκρούς. Η απάντηση είναι δική σας.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ιστορία ακολουθώντας το παρακάτω link:  http://www.mytheatro.gr/enas-alliotikos-ntorian-grey-matomena-ixnh-tzenh-kosmidoy/

Trailer της σειράς ιστοριών «Ματωμένα Ίχνη»

 

 

Το trailer της ιστορίας: «Ένας αλλιώτικος Ντόριαν Γκρέι»

 

Συντελεστές της ιστορίας: «Ένας αλλιώτικος Ντόριαν Γκρέι» Κείμενο: Τζένη Κοσμίδου Ηθοποιοί: Στράτος Τζώρτζογλου, Ναταλια Σολεντατ Πετσαλη Φιλολογική επιμέλεια: Μαρία Ζαφείρη Φωτογράφηση: Ivalina Dakova Art Design Ματωμένα Ίχνη: Διονύσης Βεργίνης Το μακιγιάζ των ηθοποιών είναι μια ευγενής χορηγία των ΙΕΚ ΑΚΜΗ Συντελεστές του trailer «Ματωμένα Ίχνη» Κείμενο - Σκηνοθεσία: Τζένη Κοσμίδου Αφήγηση: Χάρης Ρώμας, Βαγγέλης Δουκουτσέλης Φιλική Συμμετοχή: Σίσσυ Ματζηρίδου - Άγγελος Παύλου Πρωτότυπη Μουσική: Tenorman Τίτλος Τραγουδιού: Psychotic Soundtrak Εικόνα φινάλε: CGI Artist/Designer Διονύσης Βεργίνης Εικονοληψία - Επεξεργασία Εικόνας - Μοντάζ: Αντώνης Μαδρανής
Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Καταχώρηση Αγγελίας