Θετικά μηνύματα για την Ηλεκτρομηχανική

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Παρασκευή 13/2/2015 ο βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μαυραγάνης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της «ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΥΜΗΣ» για να ανακοινώσει στους εργαζομένους του το αίσιο τέλος για την πληρωμή των οφειλομένων σε αυτούς, συνολικού ποσού 550.000 ευρώ περίπου, του οποίου την εκταμίευση υπέγραψε άμεσα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έπειτα από την ενημέρωση που είχε από τον Νίκο Μαυραγάνη για το χρονίζον πρόβλημα. Παράλληλα ο βουλευτής ενημέρωσε τους εργαζομένους για την αταλάντευτη προσπάθεια και βούλησή του για την επανάκτηση μόνιμης και διαρκούς γραμμής παραγωγής του εργοστασίου που θα φέρει θέσεις εργασίας στη μαστιζόμενη από την ανεργία ευρύτερη περιοχή της Κύμης και έσοδα τόσο στην επιχείρηση όσο και στην ελληνική οικονομία. Ο Νίκος Μαυραγάνης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου για να διαπιστώσει για μια ακόμη φορά τον άρτιο εξοπλισμό του, την τεχνογνωσία του προσωπικού που πρέπει να συνδυαστεί με επένδυση στην τεχνολογική έρευνα από ικανούς Έλληνες επιστήμονες που θα φέρει προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση. Τέλος ο βουλευτής δήλωσε ότι όλα τα παραπάνω εντάσσονται στην προσπάθεια της Κυβέρνησης εθνικού σκοπού για την εθνική παραγωγική ανασυγκρότηση σε πείσμα όλων αυτών που επεδίωκαν την απονέκρωση τόσο της «Ηλεκτρομηχανικής» όσο και των λοιπών παραγωγικών μονάδων που είχαν απομείνει στην Επικράτεια.

Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Καταχώρηση Αγγελίας