Τεράστιο το κόστος της μεταφοράς των σκουπιδιών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Στη Χαλκίδα, την Ιστιαία και την Θήβα θα μεταφέρονται τα σκουπίδια της Κύμης και του Αλιβερίου, από τους σταθμούς μεταφόρτωσης οι οποίοι πρέπει να κατασκευαστούν. Η μεταφορά σημαίνει τεράστιο κόστος το οποίο βέβαια θα πληρώνουν οι πολίτες. 

Με βάση την απόφαση η οποία είδε το φως της δημοσιότητας, στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου πρέπει να κατασκευαστούν δύο σταθμοί μεταφόρτωσης, ένας στην Κύμη και ένας στο Αλιβέρι. Τα σκουπίδια του Αλιβερίου θα πηγαίνουν τον πρώτο χρόνο στην Ιστιαία!!!! και τον δεύτερο στη Χαλκίδα. Τα σκουπίδια της Κύμης, τον πρώτο χρόνο θα πηγαίνουν στη Θήβα!!! και τον δεύτερο στη Χαλκίδα.

Γίνεται κατανοητό πόσο μεγάλη επιβάρυνση θα υπάρξει για τους πολίτες, όπως επίσης γίνεται κατανοητό πόσο μεγάλο κακό έκανε η σημερινή Δημοτική Αρχή, όταν, όντας αντιπολίτευση, τορπίλισε κάθε προσπάθεια εξεύρεσης λύσης από την Δημοτική Αρχή αρχή του Δημήτρη Θωμά και αυτό το έκανε μόνο για μικροπολιτικές σκοπιμότητες!

ΠΗΓΗ: kimi-aliveri.gr

Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Καταχώρηση Αγγελίας