Όλοι μαζί στις κινητοποιήσεις για το νοσοκομείο!!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο κάλεσμα του Δημάρχου Δημήτρη Θωμά, πολύς κόσμος παρευρέθηκε στην συγκέντρωση στο Δημαρχείο Κύμης με θέμα συζήτησης τις κινητοποιήσεις για το Νοσοκομείο Κύμης. Εκεί ο Δήμαρχος έκανε μια μικρή αναδρομή στις μέχρι τώρα εξελίξεις για το Νοσοκομείο. Τόνισε ότι και το δικό μας βρίσκεται στην ίδια μοίρα με το Νοσοκομείο της Καρύστου και ότι προσπαθεί αύριο να παρευρεθεί μαζί με το Δήμαρχο Καρύστου στην προγραμματισμένη συνάντηση του με το Υπουργό Υγείας Αντρέα Λοβέρδο.

Δήλωσε ότι θα στηρίξει τις κινητοποιήσεις με κάθε τρόπο, όπως στηρίζει πάντα τις λαϊκές πρωτοβουλίες, ότι ο Δήμος ετοίμαζε κινητοποιήσεις αλλά τον πρόλαβαν οι εξελίξεις της Καρύστου και ότι κάποιοι βουλευτές παίζουν πολιτικά παιχνίδια εκμεταλλευόμενοι αυτό το θέμα. Ξεκαθάρισε ότι στηρίζει την Κίνηση Πολιτών Ανατολικής Ευβοίας και ανακοινώσε ότι αύριο θα υπάρχουν λεωφορεία στα σχολεία της περιοχής που θα μεταφέρουν κόσμο στο χώρο του Νοσοκομείου.

Στην συνέχεια πήρε το λόγο η κα. Αθανασία Χοντρονικόλα εκπροσωπώντας το προσωπικό του Νοσοκομείου, συμφώνησε με τον Δήμαρχο τονίζοντας ότι κάποιοι βουλευτές δεν κράτησαν τις υποσχέσεις τους για το Νοσοκομείο Κύμης. Τελευταίος μίλησε ο κ. Κοντός Θεοτόκης, μέλος του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου και μέλος της Κίνησης Πολιτών Ανατολικής Ευβοίας και είπε ότι είναι επιθυμητή η βοήθεια του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και κάλεσε όλους τους δημότες κάθε Δευτέρα στις 19:30 στις λαϊκές συγκεντρώσεις στις Κονίστρες. Στην αυριανή κινητοποίηση θα συμμετέχει και η Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών, Εμπόρων Κύμης & Περιχώρων, κατόπιν δηλώσεως της προέδρου κας Μαρίας Λιάπη.

Όχι στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου Κύμης.

Ναι στο αυτοδιοίκητο του.

Το πρωί της Δευτέρας 5/3 από τις 7:30 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο Νοσοκομείο Κύμης.

Καταχώρηση Αγγελίας