Άμεσα αποτελέσματα από την συγκέντρωση του Νοσοκομείου!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η προγραμματισμένη για σήμερα συγκέντρωση, για την διοικητική αυτοτέλεια του Γενικού Νοσοκομείου της Κύμης, έφερε αποτέλεσμα. Πλήθος κόσμου, ο Δήμαρχος, Δημοτικοί σύμβουλοι, η Περιφερειακή σύμβουλος κ. Ντούρου, εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο, οι εργαζόμενοι στην Ηλεκτρομηχανική Κύμης, ο Σύλλογος Επαγγ.Βιοτ.& Εμπόρων περ. Κύμης, εκπρόσωποι φορέων και οι μαθητές των σχολείων, συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι δεν θα δεχτούν καμία υποβάθμιση του Νοσοκομείου Κύμης και είναι αποφασισμένοι με κάθε τρόπο να διεκδικήσουν την αυτονομία του και την αναβάθμιση του.

Η συλλογική πίεση που ασκήθηκε από τη Δημοτική Αρχή, από την Παρέμβαση Πολιτών Ανατολικής Εύβοιας και τους κατοίκους της Κύμης, είχαν ως αποτέλεσμα στην σημερινή σύσκεψη του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδου και αντιπροσωπείας από το Δήμο Καρύστου με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Νίκο Μανώλη, να κληθεί και ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς Το ψήφισμα ανέλαβε ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου να επιδώσει στον Υπουργό κατά την σημερινή συνάντηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kimanews.gr η συνάντηση του υπουργού με τους Δημάρχους ολοκληρώθηκε και περιμένουμε με αγωνία τα ευχάριστα από το δελτίο τύπου του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 23:52
Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Καταχώρηση Αγγελίας