Ο καιρός έως και την Εθνική μας εορτή!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Όπως έχετε όλοι διαπιστώσει τις τελευταίες μέρες η Άνοιξη έχει πάρει το πάνω χέρι. Τελικά η διαφαινόμενη καιρική αστάθεια δεν πρόκειται να μας επηρεάσει. Έτσι, ο καιρός θα κυλίσει θαυμάσια έως και την ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή όμως:

Για αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ περιμένουμε παρόμοιο το σκηνικό του καιρού με γενικά αίθριο τον ουρανό. Ίσως το πρωί να υπάρχουν ελαφριές νεφώσεις οι οποίες σύντομα θα διαλυθούν. Η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα της τάξεως των 15 με 16 βαθμούς στα παράκτια τμήματα του δήμου και κοντά στους 20 βαθμούς στα εσωτερικά τμήματα. Νωρίς το πρωί όμως η ψύχρα θα διατηρηθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες Βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς.

Ανάλογος θα είναι και ο καιρός μέχρι το τέλος της εβδομάδας έως και την ημέρα του Ευαγγελισμού. Η θερμοκρασία θα παραμείνει κοντά στα επίπεδα της Τετάρτης. Γενικά υπέροχες μέρες. Σύννεφα ίσως εμφανίζονται τις απογευματινές ώρες κυρίως κοντά στα ψηλά βουνά του δήμου. Οι άνεμοι θα παραμείνουν σε Βόρειες διευθύνσεις κατά βάση ασθενείς με τις ριπές να αγγίζουν τα 4 μπφ. Η παρέλαση τουλάχιστον από θέμα καιρού φαίνεται να κυλά ομαλά με νεφώσεις να μας απασχολούν από το απόγευμα της ίδιας μέρας. Χαρείτε το!!!!

Νίκος Μαρούλης

Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μην μπορώντας να αντισταθεί έμεινε στην Κύμη. Η αγάπη του για τα καιρικά φαινόμενα είναι τεράστια. Όμως όλοι πρέπει να ξέρετε ότι ακόμα κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με την φύση...

Καταχώρηση Αγγελίας