Δελτίο Τύπου - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΤΑΝ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΑΝ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΠΙΑ.

ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΑΣ, ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ. ΞΑΝΑΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ TΟΝ ΑΛΛΟ. ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΝΩΜΕΝΗ. ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Καταχώρηση Αγγελίας