Αεροδρόμιο στην Κύμη!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Έργο ανάπτυξης και πνοής για όλη την ανατολική Εύβοια είναι στα σκαριά. Το πρώτο αεροδρόμιο στην Εύβοια είναι γεγονός, σύμφωνα με έγκυρες και διασταυρωμένες πηγές, υπό έγκριση βρίσκεται η μελέτη της περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς και Ευβοίας για αεροδρόμιο στην Κύμη. Ο αερολιμένας Κύμης θα φιλοξενεί τουριστικά τσάρτερ αλλά ο βασικός του σκοπός θα είναι αεροπλάνα που μεταφέρουν εμπορεύματα. Στον τεράστιο χώρο του εργοστασίου θα χαραχτούν δυο αεροδιάδρομοι και ένα σημείο αποθήκευσης εμπορευματοκιβωτίων. Ένα από τα κτήρια του εργοστασίου θα μετατραπεί σε αίθουσα αφίξεων και αναχωρήσεων και θα κατασκευαστεί πύργος ελέγχου.

Χρόνια πολλά και καλό μήνα, μόλις διαβάσατε το πρωταπριλιάτικο ψέμα του kimanews.gr, ΠΡΟΣΟΧΗ, από εδώ και στο εξής θα ακούσετε πολλά τέτοια «έργα», δεν θα είναι πρωταπριλιάτικα αλλά προεκλογικά ψέματα...

Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Καταχώρηση Αγγελίας