Ο καιρός την Μεγάλη εβδομάδα!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με βροχές θα ξεκινήσει η Μεγάλη Εβδομάδα και αρκετό κρύο. Προς τα μέσα όμως ο καιρός φαίνεται να βελτιώνεται και η θερμοκρασία να ανεβαίνει. Αναλυτικότερα :

ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ : Η ημέρα θα ξεκινήσει με πυκνή συννεφιά η οποία όσο βαδίζουμε προς τις μεσημεριανές ώρες τόσο θα πυκνώνει με αποτέλεσμα να παρατηρούνται αξιόλογα χιλιοστά βροχής σε όλο τον δήμο Κύμης- Αλιβερίου. Οι άνεμοι από Βόρειες διευθύνσεις θα αγγίζουν τα 6 μπφ ενώ από τις βραδινές ώρες αναμένεται ενίσχυσή τους. Η θερμοκρασία θα κάνει "βουτιά" πέφτοντας σε επίπεδα της τάξεως των 12 με 13 βαθμών το πολύ.

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ : Η κακοκαιρία θα διατηρηθεί με τα φαινόμενα στα ανατολικότερα τμήματα του δήμου κατά τόπους να είναι έντονα. Από αργά το βράδυ θα υπάρξει ύφεση των βροχοπτώσεων. Οι άνεμοι και η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα με την Μεγάλη Δευτέρα.

ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ : Η Μεγάλη Τετάρτη θα ξεκινήσει με μεγάλα ανοίγματα που όμως κατά τη διάρκεια της ημέρας φαίνεται να πυκνώνουν χωρίς όμως να δίνουν κάτι αξιόλογο.Η θερμοκρασία σε σημαντική άνοδο θα κυμανθεί στα νοτιότερα τμήματα κοντά στους 20 βαθμούς.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ : Αστάθεια θα επικρατήσει και τις υπόλοιπες Άγιες Μέρες χωρίς όμως βροχές. Γενικά ο ουρανός θα είναι εναρμονισμένος με το κλίμα των ημερών που όμως θα υπάρχουν ανοίγματα προάγγελος του χαρμόσυνου μηνύματος της Αναστάσεως. Η θερμοκρασία θα βρίσκεται μεταξύ 20 και 25 βαθμών. Το καθιερωμένο σούβλισμα του οβελία θα πραγματοποιηθεί κάτω από καλές συνθήκες κατά κανόνα.

Νίκος Μαρούλης

Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μην μπορώντας να αντισταθεί έμεινε στην Κύμη. Η αγάπη του για τα καιρικά φαινόμενα είναι τεράστια. Όμως όλοι πρέπει να ξέρετε ότι ακόμα κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με την φύση...

Καταχώρηση Αγγελίας