Μια "γλυκιά" γωνιά στο Στόμιο!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΥΤΟΣΥΣΤΑΣΗ

'' Να σας τρατάρω ένα γλυκάκι...'' έλεγαν οι παλιές κυράδες όταν ήθελαν να σε ευχαριστήσουν και εννοούσαν τα γλυκά του κουταλιού. Πιστοί στην παράδοση και τις αξίες που μας μετέδωσαν οι πρόγονοί μας, δημιουργήσαμε στο Στόμιο Οξυλίθου, στην περιοχή της Κύμης ένα εργαστήριο παραδοσιακών γλυκών, όπου παρασκευάζουμε γλυκά κουταλιού, λικέρ και μαρμελάδες, σύκα Κύμης, γλυκά ταψιού (μπακλαβάς, γαλακτομπούρεκο, κανταΐφι), αμυγδαλωτά, καρυδάτα, κουραμπιέδες, όλα φτιαγμένα με πολύ μεράκι, ντόπια προϊόντα και με τις πατροπαράδοτες μαγειρικές συνταγές. Επίσης αναλαμβάνουμε κοινωνικές εκδηλώσεις, γάμους, βαπτίσεις προσφέροντας γλυκό κουταλιού σε βαζάκι, κουραμπιέδες και αμυγδαλωτά.

magazi

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η επιχείρηση μας, αμιγώς οικογενειακή, δραστηριοποιείται ως εργαστήριο παραδοσιακών γλυκών από τον Μάιο του 2011. Βέβαια, η παραγωγή γλυκών είναι μια δραστηριότητα, με την οποία η οικογένεια μας ασχολείται επί δεκαετιών. Πλέον οι συνθήκες ωρίμασαν και με την έλευση της τρίτης γενιάς της οικογένειας, αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε πιο οργανωμένα και να προβάλουμε τα προϊόντα μας. Το εργαστήριο μας βρίσκεται στην Κύμη Ευβοίας, και ειδικότερα στην παραλία Οξυλίθου (περιοχή Στόμιο), ακριβώς πενήντα μέτρα από τη θάλασσα, επί της επαρχιακής οδού Αθήνας – παραλίας Κύμης. Η πρόσβαση αλλά και η στάθμευση είναι ιδιαίτερα εύκολη, καθώς έναντι του εργαστηρίου μας βρίσκεται η παραλία Οξυλίθου, που διαθέτει μεγάλο χώρο στάθμευσης οχημάτων και λεωφορείων. Εδώ ο επισκέπτης μπορεί να καθίσει και να απολαύσει κάθε είδους καφέ και παγωτό και βέβαια τις παραδοσιακές μας συνταγές και εδέσματα, όπως γλυκά κουταλιού κάθε εποχής, μαρμελάδες, λικέρ, αμυγδαλωτά, καθώς και διάφορα γλυκά ταψιού όπως μπακλαβά Κουμιώτικο, γαλακτομπούρεκο, ραβανί, καθώς και τις παραδοσιακές μας σπανακόπιτες και ροδινές τυρόπιτες.

Πιστεύουμε πάρα πολύ στο προϊόν μας και με τη δική σας συνεισφορά, αγοράζοντας ένα γλυκάκι, μας επιτρέπετε να μετουσιώσουμε την επιχειρηματική μας ιδέα και το παιδικό μας όνειρο σε πράξη : Να επιστρέψουμε στο χωριό μας, να μεταποιήσουμε την πρωτογενή παραγωγή του ευλογημένου τόπου μας και να επιτύχουμε σημαντικά οικονομικά και κοινωνικά αποτελέσματα.

Καταχώρηση Αγγελίας