ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:ΚΚΕ εναντίον δημάρχου!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΛΙΒΕΡΙ 16/4/12

Η Κ. Ο. ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ του ΚΚΕ καταγγέλλει στους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής μας τη Δημοτική αρχή του δήμου Κύμης Αλιβερίου ότι το Σάββατο 14/4 συνεργεία του Δήμου εκτελώντας εντολές της δημοτικής αρχής κατέβασαν τις αφίσες του ΚΚΕ ενώ έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος.
Ο «ανεξάρτητος» Δήμαρχος έχει διαλέξει πλευρά απέναντι στο ΚΚΕ.
Ξέρουμε πολύ καλά ότι κάθε αναφορά σε ρύπανση είναι φαρισαϊσμός και αποσκοπεί στο να καλύψει τη στάση του Δήμου απέναντι στα οξυμμένα προβλήματα του λαού.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτή την ώρα όλες οι λαϊκές οικογένειες βιώνουν τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης.
Βιώνουν στο πετσί τους την βάρβαρη αντιλαϊκή επίθεση της πλουτοκρατίας και των πολιτικών της εκπροσώπων στη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ που συνεχίζουν και προσπαθούν και πάλι να παραπλανήσουν και να ξεγελάσουν τους εργαζόμενους και το λαό γενικότερα ελπίζοντας στην υφαρπαγή της ψήφου του στις εκλογές 6 Μάη.
Κρύβουν τα αίτια της καπιταλιστικής κρίσης και καλλιεργούν το ψέμα, της συλλογικής ευθύνης στο λαό.
Είναι ευθύνη του λαού να τους αδυνατίσει.
Είναι ευθύνη του λαού την επόμενη μέρα των εκλογών μαζί με το ΚΚΕ να οργανώσει τη πάλη του για τη παρεμπόδιση της αντεργατικής πολιτικής με στόχο την ανατροπή της.
Ξέρουμε ότι η απήχηση των θέσεων και της δράσης του ΚΚΕ στους εργαζόμενους και τον λαό της περιοχής μας έχει θορυβήσει ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ.
Το ΚΚΕ είναι καρφί στο μάτι τους.

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ


Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Απριλίου 2012 16:22

Καταχώρηση Αγγελίας