"Πολυπολιτισμικά" γκάζια τράνταξαν την πλατεία Κύμης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Evia Rally Raid Κύμη 2012 έριξε αυλαία με μια τελετή λήξης που ήταν αντάξια των προσδοκιών που είχαν οι διοργανωτές και όλοι οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Οδηγοί από Ελλάδα, Ιταλία, Βουλγαρία, Αλβανία και Τουρκία συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Κύμης και γιόρτασαν όλοι μαζί τις προσωπικές επιτυχίες τους, τις επιτυχίες των συναθλητών τους, καθώς και όλης της διοργάνωσης. Το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως πανηγυρικό και ευδιάθετο, παρά την κούραση των προηγούμενων ημερών. Ο κόσμος της Κύμης αγκάλιασε την διοργάνωση, δίνοντας κάθε είδους βοήθεια κατά την διάρκεια της εβδομάδας και γεμίζοντας την πλατεία στην τελετή λήξης.
Οι διοργανωτές έστησαν μια μεγάλη εξέδρα, πάνω στην οποία ανέβηκαν για να παραλάβουν τα μετάλλια τους οι νικητές όλων των κατηγοριών. Στην αρχή βραβεύτηκαν τα μεγάλα αυτοκίνητα, ενώ στην συνέχεια τα τζιπ, οι «γουρούνες» και οι μοτοσυκλέτες. Μάλιστα, οι οδηγοί των τελευταίων κατηγοριών ανέβηκαν στην εξέδρα πάνω στα οχήματα τους, γνωρίζοντας της αποθέωση από τους θεατές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βάθρο των νικητών είχε και τοπικό ενδιαφέρον, καθώς μετάλλια πήραν οι συμπατριώτες μας Σταμέλος-Τσιμπούκης με 4x4 και ο Σταύρος Βασιλείου στα Quad, ενώ συμμετείχε και ο Ανακρέων Κωστής.
Μετά το τέλος των βραβεύσεων ο εκπρόσωπος των διοργανωτών ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους, οδηγούς και φιλάθλους, ενώ ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία των φετινών αγώνων. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η αντιδήμαρχος Κύμης κ. Αρετή Μπάτσα, η οποία τόνισε ότι ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου είναι πάντα κοντά σε εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Τέλος, αξιοσημείωτο είναι ότι για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα υπήρξε αγαστή συνεργασία των Ελλήνων με τους υπόλοιπους διοργανωτές του Balkan Raly Raid Cup, ενώ πολύτιμες υπηρεσίες προσέφεραν εθελοντές από τις τοπικές λέσχες.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Απριλίου 2012 15:22

Σχετικά άρθρα (βάσει ετικέτας)

Καταχώρηση Αγγελίας