Αποκλειστική δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στο kimanews.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι ένα δημοψήφισμα που θα καθορίσει την πορεία του τόπου για πάρα πολλά χρόνια.

Ή θα δώσουμε ψήφο ανοχής και νομιμοποίησης στον κ. Σαμαρά τον κ. Βενιζέλο, και τα μέτρα της επόμενης ημέρας, τα οποία οι δύο τους έχουν προσυπογράψει.

Ή θα ανατρέψουμε το Μνημόνιο και την πολιτική συμμαχία που το στηρίζει, ανοίγοντας τον δρόμο σε έναν Νέο Συνασπισμό Εξουσίας και μια Κυβέρνηση της Αριστεράς.

Μέσα από την εφαρμογή του Μνημονίου, οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς οραματίζονται την ανάδυση της ισχυρής Ελλάδας.

Οραματίζονται την ισχυρή Ελλάδα των μισθών Βουλγαρίας και του 1.5 εκατομμυρίου ανέργων, με το κατεδαφισμένο κοινωνικό κράτος, και με το σύνολο του επιστημονικού της δυναμικού να έχει μεταναστεύσει.

Οραματίζονται την ισχυρή Ελλάδα, η οποία τον Ιούνιο θα καταφύγει μάλλον και σε τρίτο πακέτο στήριξης αφού τα δύο προηγούμενα, παρά την τεράστια κοινωνική καταστροφή που προκάλεσαν, δεν είχαν το παραμικρό δημοσιονομικό αποτέλεσμα.

Οραματίζονται την Ελλάδα η οποία έχοντας στον δεμένη στο λαιμό την πέτρα, της διαρκώς αυξανόμενης ύφεσης. Την Ελλάδα που βαδίζει στην χρεωκοπία, την ώρα που με μια εξευτελιστική δανειακή σύμβαση έχει παραχωρήσει ήδη στους δανειστές το ταμείο των εσόδων της και την στερεί από το σύνολο του δημόσιου πλούτου της, των υποδομών και των παραγωγικών της πόρων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο απευθύνεται σε όλους του ψηφοφόρους ανεξάρτητα από τη μέχρι χθες πολιτική και ιδεολογική τους ένταξη.

Τους λέμε: Μπορούμε να αποτρέψουμε την καταστροφή, η οποία έρχεται με την συγκυβέρνηση Βενιζέλου - Σαμαρά. Μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον που ετοιμάζουν για μας. Μπορούμε να υπερασπιστούμε την κοινωνική αξιοπρέπεια, και να ανοίξουμε τον εναλλακτικό δρόμο για έξοδο από την κρίση. Και αυτό θα το κάνει μια Κυβέρνηση της Αριστεράς με ισχυρή στήριξη της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας.

Η στήριξη και η εμπιστοσύνη στον «ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο» και το ψηφοδέλτιό του είναι αποφασιστικό βήμα για την ήττα του Μνημονίου.

Η ώρα για την εναλλακτική διέξοδο είναι τώρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05 Μαΐου 2012 08:09

Καταχώρηση Αγγελίας