Αγγελίες στο kimanews.gr!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Αγγελίες

Μια νέα υπηρεσία προς τους πολίτες του Δήμου Κύμης Αλιβερίου ξεκινά από σήμερα 1/6/2012 στο kimanews.gr. Μια υπηρεσία που δεν υπήρχε μέχρι στιγμής σε κανένα Μ.Μ.Ε. της περιοχής μας και για πρώτη φορά θα λειτουργήσει μέσω του ιστότοπου μας.

Οι Αγγελίες θα περιλαμβάνουν Πωλήσεις και Ενοικιάσεις ακινήτων (Real Estate), Πωλήσεις Αυτοκινήτων, Μηχανών και Σκαφών (Auto – Moto). Υπηρεσίες, Αγορές – Πωλήσεις, Εργασία και Κοινωνικά, με κόστος 15 ευρω ανά 30 ημέρες . Το kimanews.gr μέσω των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης (social networks) θα προβάλει την αγγελία σας, εν δυνάμει, σε πάνω από 120.000 χρήστες και μέσω του site μας σε πάνω από 6.000 δημότες του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου!

Μπαίνοντας στην ενότητα Αγγελίες του kimanews.gr θα βρείτε ένα banner με τίτλο «Καταχωρίστε την Αγγελία σας». Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα αντίστοιχα πεδία και εμείς θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Ο αριθμός των φωτογραφιών που μπορείτε να προβάλετε είναι απεριόριστος.

Kimanews.gr

Καταχώρηση Αγγελίας