Ληστεία στην Κύμη!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Σήμερα το μεσημέρι στις τρείς παρά έγινε ληστεία στην Αγροτική τράπεζα που βρίσκεται στην πλατεία της Κύμης. Οι δύο ληστές φορώντας μπλε φόρμες, μάσκες και έχοντας ένα τουλάχιστον Καλάσνικοφ, μπήκαν στην τράπεζα από ένα ανοιχτό παράθυρο στην πίσω πλευρά του κτηρίου. Την στιγμή εκείνη μια υπάλληλος της τράπεζας κατάφερε να βγει έξω και να καλέσει σε βοήθεια. Αμέσως ο κόσμος που βρισκόταν στην πλατειά άρχισε να καλεί την αστυνομία η οποία έφτασε σύντομα στον χώρο της ληστείας. Οι ληστές έδειξαν υπερβολική ψυχραιμία στις κινήσεις τους, ενώ έξω από την τράπεζα ήταν ο κόσμος και φώναζε, αυτοί κατάφεραν να υποχρεώσουν τις υπαλλήλους της τράπεζας να τους ανοίξουν το ΑΤΜ και το χρηματοκιβώτιο και να φύγουν με τα χρήματα από την πίσω πόρτα αδειάζοντας στον χώρο έναν πυροσβεστήρα.

Οι ληστές φεύγοντας από τα στενά της Κύμης, με κινηματογραφικό τρόπο εξανάγκασαν έναν οδηγό από διερχόμενο αυτοκίνητο να το εγκαταλείψει και έφυγαν με αυτό προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αυτήν την στιγμή η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή του Μισόκαμπου και της Φαλάριος, στην επιχείρηση συμμετέχει και ελικόπτερο της αστυνομίας. Αναμένουμε νεότερα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 18:38
Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Καταχώρηση Αγγελίας