Μεγάλη ένταση στο Αλιβέρι

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Στις 6 το απόγευμα της παρασκευής στο Αλιβέρι, ήταν προγραμματισμένο το δημοτικό συμβούλιο με θέμα την διαχείριση απορριμμάτων. Νωρίτερα είχε αρχίσει να μαζεύεται κόσμος από τα Κριεζά και από το Αυλωνάρι. Για άλλη μια φορά δεν ήθελαν να συμμετάσχουν αλλά απλά να ακυρώσουν το δημοτικό συμβούλιο. Έτσι κατάφεραν να καθυστερήσουν την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου κατά μια ώρα.

Ο κόσμος παρέμεινε έξω από το δημαρχείο καθ, όλη την διάρκεια του συμβουλίου και άκουγε την εξέλιξη από τα μεγάφωνα. Η ένταση οξύνθηκε γύρω στις 9 όταν και πάρθηκε τελικά η απόφαση

Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Καταχώρηση Αγγελίας