Ο Γ. Ξύγκης δηλώνε: Δημοτικά είμαι με το κ. Θωμά!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Έφη Ντίνη. O πρώην πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του Αγίου Λουκά δήλωσε ότι πολιτικά ανήκει εκεί που ανήκει και ο κ. Σαγιάννης, αλλά δημοτικά ανήκει στον Δήμαρχο Δημήτρη Θωμά. Τόνισε κατηγορηματικά ότι υπέγραψε και την ανακοίνωση προσχώρησης

Γιάννης Ξύγκης:

«Μόνο κομματικά ανήκουμε στον ίδιο χώρο με το Σιαγιάνη, δημοτικά είμαι στο πλευρό του Δημήτρη Θωμά και με τη βούλα...»

«Μόνο κομματικά ανήκουμε στον ίδιο χώρο με το Σιαγιάννη, δημοτικά είμαι στο πλευρό του Δημήτρη Θωμά και με τη βούλα...» δήλωσε το πρώην στελεχος του συνδυασμού του Γιάννη Σιαγιάννη, και πρ. Πρόεδρος του Αγ. Λουκά Γιάννης Ξύγκης στη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη σήμερα το απόγευμα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κ. Ξύγκης ο κ. Σιαγιάνης με τον τρόπο του τον «δώρισε» την Τετάρτη το βράδυ μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης- Αλιβερίου στον κ. Θωμά λέγοντας χαρακτηριστικά: «χάρισμα σας...». «Προσχωρώ στο δήμαρχο γιατί τον θεωρώ ικανό να ανταπεξέλθει στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας» δήλωσε ο κ. Ξυγκης και συνέχισε «ο πρόεδρος που είναι στο χωριό μου είναι έχει εκλέγει με τον κ. Σιαγιάννη. Ενάμισι χρόνο τώρα έχω δει πλήρη αδιαφορία λέγοντας δημόσια ότι ο δήμαρχος δεν τον δέχεται. Πήρα τηλέφωνο εγώ το δήμαρχο ο οποίος την επόμενη μέρα με δέχθηκε και έδειξε ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων την περιοχής του Αγίου Λουκά. Μίας περιοχής που έχει 1200 κατοίκους.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αίτημα του κ. Ξύγκη στο δημοτικό συμβούλιο της περ. Τετάρτης ήταν η κατασκευή μίας δεξαμενής νερού για να καλυφθούν οι ανάγκες του δημοτικού διαμερίσματος.

ΕΦΗ ΝΤΙΝΗ

Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Καταχώρηση Αγγελίας