Καζάρμα, το «χωριό» των Δημάρχων!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Λίγα χιλιόμετρα έξω από την Κύμη, πηγαίνοντας προς Βίταλο βρίσκεται η Καζάρμα. Η Καζάρμα είναι, αν όχι το μικρότερο, ένα από τα μικρότερα χωριά του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Έχει δεν έχει δέκα μόνιμους κατοίκους, έξι εφτά σπίτια και μια εκκλησία.

Κι όμως από αυτό το μικρό χωριό που ανήκει στην κοινότητα των Μαλετιάνων, κατάγονται οι δυο δήμαρχοι που κυβερνούν 20 συναπτά έτη τον Δήμο Κύμης, ο Γιώργος Σιδεράκης και ο Δημήτρης Θωμάς

.041

Την αρχή την έκανε το 1994 ο Γιώργος Σιδεράκης, που εκλέχθηκε Δήμαρχος Κύμης, το 1998 επανεκλέχθηκε στο διευρυμένο τότε, Καποδιστριακό Δήμο Κύμης.

Το 2002, παίρνει την σκυτάλη ο Δημήτρης Θωμάς, από τότε έως και σήμερα βρίσκεται στον δημαρχικό θώκο, με επανεκλογές το 2006 και το 2010 στον νέο πλέον δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

64176920104550 b thomas

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012 13:44
Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Καταχώρηση Αγγελίας