Σε πλήρη έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Μετά από 30 σχεδόν ώρες, η μεγάλη πυρκαγιά στο Αυλωνάρι, τέθηκε σε πλήρη έλεγχο.
Ήταν 5:30 το πρωί όταν «σηκώθηκε» ολόκληρος σχεδόν ο στόλος των πυροσβεστικών αεροσκαφών. Έτσι κατάφεραν να «νικήσουν» την πύρινη λαίλαπα που κατέκαιγε τα πάντα στο πέρασμά της
Είχαν προηγηθεί απεγνωσμένες προσπάθειες των επίγειων τμημάτων ολόκληρη την νύχτα. Η δουλειά τους καθόλου εύκολη, η φωτιά στο πέρασμά της πλησίασε δεκάδες σπίτια και μια αποθήκη με προπάνιο.
Ήταν η 9η προσπάθεια εμπρησμού στην περιοχή του Αυλωναρίου για φέτος και αυτήν την φορά άφησε πίσω της τεράστιες καμένες εκτάσεις.
Το kimanews.gr δεν έχει φωτογραφίες από κοντά της πυρκαγιάς γιατί προτιμήσαμε να βοηθήσουμε όσο μπορούσαμε στην κατάσβεση και όχι να καταγράψουμε φωτογραφικά το γεγονός.

Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Καταχώρηση Αγγελίας