Ο Γυμναστικός πάει Λουτράκι...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με το σύνθημα, «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ», διοργανώνεται στο Λουτράκι στις 14-16 Σεπτεμβρίου, το μεγαλύτερο τουρνουά μπάσκετ για ομάδες από την Β΄, Γ΄ εθνικής και Α΄ κατηγορίας τοπικών πρωταθλημάτων.
Η «The National Basketball Academy (tNBA) Greece και ο Α.Ο.Λουτρακίου προσκάλεσαν σε αυτό το μεγάλο τουρνουά τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου που συμμετέχει στην Γ΄ Εθνική, τον Παλαιμόνα Κορίνθου Α΄ τοπικό, την Ζάκυνθο Γ΄ Εθνική, την Βουλιαγμένη Α΄ΕΣΚΑΝΑ και το Κορωπί Α΄ΕΣΚΑ.
Από αυτό το τουρνουά ο Βασίλης Μπρατσάκος θα δει την ομάδα του σε συνθήκες πρωταθλήματος και θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Οι αγώνες προετοιμασίας του Γ.Σ.Κύμης δεν θα σταματήσουν εκεί μιας και έχουν προγραμματιστεί και άλλοι φιλικοί αγώνες. Η διοίκηση και το τεχνικό team εργάζονται για να βρεθεί ο Γυμναστικός στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Καταχώρηση Αγγελίας