Νίκη και πάλι!!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πορεία του Α.Ο. Κύμης προς την Γ΄εθνική, δεν μπόρεσε να ανακόψει ούτε ο Άρης Θηβών. Η Κύμη με ένα πολύ ώριμο παιχνίδι κέρδισε μέσα στην Θήβα 64-75.Η νίκη ήταν καθοριστικής σημασίας γιατί έπαιζε με μια ομάδα που ζητούσε την νίκη για την σωτηρία της στην κατηγορία.
Οι παίκτες της Κύμης μπήκαν πολύ δυνατά και αποφασισμένοι να πάρουν το παιχνίδι, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ δείχνοντας ωριμότητα και ποιότητα και έτσι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα της Θήβας να αμφισβητήσει την υπεροχή τους. Σε όλα τα δεκάλεπτα η ομάδα μας,  έπαιξε καλή και πιεστική άμυνα και ανάγκασε τους παίκτες του Άρη να κάνουν το "εύκολο λάθος" με αποτέλεσμα να έχουμε το εύκολο καλάθι.
Δεκάλεπτα. 14-16,26-35,44-52 τελικό 64-75.


ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ.προπονητής. Σ.Γερμανός. παίκτες. Α.Χαρατσής 18(2), Ι.Κανίνης, ΑΚουτσοβασίλης 11(1), Ν.Σκυριανός, Π.Κοβός 4, Π.Καραμαγκιώλης 7, Ε.Κύμπες 11, Α.Ασαμπότης 9, Ν.Πανδής 4.
Α.Ο.ΚΥΜΗΣ. προπονητης Γιαν.Πανούσης. παίκτες. Γ.Θωμάς 6(2), Γ.Παρασκευάς, Ι.Μητρόπουλος 10, Σ.Σπανός 12(4), Ι.Καψούλης, Ι.Χαρατσής 7, Σ.Τσιριμώκος 5(1), Ι.Τσίτσης 13(1), Γ.Βασιλείου 8, Ε.Νασάκης 14.

Βαθμολογία

  1.  ΑΕΕ Παναγίτσα 22
  2. ΑΟ Κύμης 21
  3. Ερμής Σχηματαρίου 21
  4. Ιωνικός Λαμίας 19
  5. Αναγέννηση Μαλεσίνας 17
  6. Ηρακλής Θήβας 15
  7. Άρης Θήβας 14
  8. Ιτέα 14
  9. Λοκρός Αταλάντης 13
Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Καταχώρηση Αγγελίας