Πάνω από την "ζώνη" ο Α.Ο.Κύμης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Α.Ο.Κ. Α.Ο.Κ.

Ένα ξεκούραστο σαββατοκύριακο για την ποδοσφαιρική ομάδα της Κύμης, ήταν αυτό που πέρασε. Το αγωνιστικό πρόγραμμα έγραφε, Θήβα - Α.Ο.Κύμης, η ομάδα της Θήβας όμως αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα, μόλις την προηγούμενη αγωνιστική. Έτσι η ομάδα μας πήρε χωρίς αγώνα τους 3 βαθμούς και αναρριχήθηκε στους 19, ακριβώς επάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτό το "τύπου ρεπό" θα δώσει ανάσες στην ομάδα μας για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο στόχος παραμένει η παραμονή που πλέον δείχνει πολύ εφικτός, αρκεί, η προσοχή και η προσπάθεια να παραμείνουν σε μέγιστο βαθμό. Επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.

Βαθμολογία

 1. Κόρινθος 32
 2. Μανδραϊκός 28
 3. ΑΟ Χαλκίς 25
 4. Ατρόμητος Χιλιομοδίου 20
 5. Ένωση Ερμιονίδας 20
 6. Παναργειακός 19
 7. ΑΟ Κύμης 19
 8. Λουκίσια 19
 9. Πανναυπλιακός 19
 10. Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα 16
 11. Θήβα 13
 12. Πόρος 12
 13. Δάφνη Ερυθρών 10
 14. Ασπρόπυργος -2
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012 11:49
Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Καταχώρηση Αγγελίας