Τεράστια νίκη ανόδου ο Γυμναστικός!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Μεγάλη νίκη ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης μέσα στην έδρα της Αυλίδας με 64 -71.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Γυμναστικός είναι ήδη στα μπαράζ ανόδου, με τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Τεράστια επιτυχία, από μια ομάδα που φτιάχτηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αλλά που δείχνει ότι έχει χτιστεί πάνω σε γερά θεμέλια.  

Η αναμέτρηση με την Αυλίδα ήταν συναρπαστική από την αρχή. Οι δύο ομάδες ήξεραν ότι έπαιζαν στην ουσία τους κόπους όλης της χρονιάς σε αυτό το ματς και αυτό τις είχε γεμίσει με πάθος. Το θετικό ήταν ότι η Κύμη έκανε πολύ καλό ξεκίνημα, πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και αυτό την βοήθησε στο να αποβάλλει το άγχος. Η Αυλίδα έδειξε κάποια σημάδια ανάκαμψης στις αρχές της τρίτης περιόδου, όταν και προηγήθηκε για πρώτη φορά στο ματς. Γρήγορα όμως ο Γυμναστικός αφυπνίστηκε, πέτυχε μερικά μαζεμένα τρίποντα και με ένα μεγάλο σερί προηγήθηκε με 14 πόντους! Κάπου εκεί κρίθηκε το παιχνίδι, αφού η ομάδα της Αυλίδας δεν κατάφερε να ξαναγίνει απειλητική.

Δεν αναφέρουμε τους πρώτους σκόρερ και τους διακριθέντες της ομάδας μας για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπήρχαν υστερήσαντες. Όλοι όσοι έπαιξαν είχαν πάθος και μεγάλη προσήλωση στο ματς. Στους διακριθέντες συμπεριλαμβάνονται σίγουρα οι φίλαθλοι του Γυμναστικού, που για μια ακόμη φορά ακολούθησαν την ομάδα εκτός έδρας και ενίσχυσαν τις προσπάθειες των παικτών. 

Καταχώρηση Αγγελίας