Οι απουσίες έφεραν το 3-0...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η ομάδα βόλεϊ του Α.Ο.Κύμης πληγωμένη από απουσίες λόγω γρίπης έχασε 3-0 από την ομάδα της Καρύστου. Στο πρώτο σετ οι λίγοι παίκτες που είχε ο Α.Ο.Κύμης, προσπαθούσαν να καλύψουν και να προσαρμοστούν στις νέες θέσεις τους, δεν κατάφεραν να βρουν καθόλου ρυθμό και ως επακόλουθο, το έχασαν 25-10.Στο δεύτερο σετ, η εμφάνιση της Κύμης ήταν καλύτερη αλλά κάποια καθοριστικά λάθη της στέρησαν το σετ, 25-21. Το τρίτο σετ ήταν διαδικαστικό και έληξε 25-19. Το όμορφο γήπεδο και η ζεστή φιλοξενία έκανα ιδιαίτερα καλή εντύπωση στους παίκτες του Α.Ο.Κ.

Ο επόμενος αγώνας και τελευταίος για την φετινή αγωνιστική περίοδο είναι στις 24-2-2012. Α.Ο.Κύμης – Α.Γ.Ε.Χ. στο γήπεδο Κύμης «Νίκος Μαρίνος»

Δημακουλέας Δ. ,Λάμπρου Ζ. ,Λάμπρου Ι. ,Καλογήρου Ν. ,Γκίκας Δ. ,Μπρουμεριώτης Ι. ,Χρηστόπουλος Σ. ,Δήμας Κ.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012 16:43
Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Καταχώρηση Αγγελίας