Αξίζουν δυνατό χειροκρότημα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μετά από την ιστορική ομάδα ποδοσφαίρου και τις δυο ομάδες μπάσκετ που γράφουν ιστορία, στην πόλη μας έχουμε πλέον και την ομάδα βόλεϊ, να μας δώσει νέες εικόνες από ένα όμορφο αλλά λιγότερο γνωστό άθλημα.

Ο Α.Ο.Κύμης βόλεϊ, ιδρύθηκε το καλοκαίρι υπό την αιγίδα του Α.Ο.Κύμης, η ψυχή όμως είναι οι παίκτες του. Μια αθλητική παρέα παιδιών, που έκανε το όνειρο τους πραγματικότητα. Παιδιά με μεγάλο ταλέντο, αλλά πάνω απ' όλα με τεράστια όρεξη να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να γίνει το βόλεϊ γνωστό στους φιλάθλους και στους νέους της περιοχής μας. Οι δυσκολίες τους πολλές, ιδίως οικονομικές, αλλά το πείσμα που επέδειξαν τους έφερε τη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, νικητές.

Στην προσπάθεια τους, βρήκαν λίγους αλλά σημαντικούς υποστηριχτές, κάποιους που βοήθησαν στον εξοπλισμό της ομάδα χωρίς ανταλλάγματα και προβολές. Η διοίκηση παρ΄ όλο το μεγάλο βάρος του ποδοσφαιρικού και μπασκετικού τμήματος, βοήθησε την ομάδα να ολοκληρώσει επιτυχώς το πρωτάθλημα, προσφέροντας την εμπειρία της και μεταδίδοντας την πάντα αθλητική της διάθεση.

Αυτή η ομάδα είναι νικήτρια στο μυαλό όλων όσων είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν και να την ζήσουν από κοντά. Να μοιραστούν την αγωνία και τις εμπειρίες των παικτών, να δουν τις δυσκολίες των μακρινών εκτός έδρας αγώνων και να αφουγκραστούν το μεράκι τον αθλητών που την απαρτίζουν.

Εύχομαι η νέα αγωνιστική χρονιά, να βρει την ομάδα μας ακόμα πιο οργανωμένη, με περισσότερους συμπατριώτες μας κοντά της και γιατί όχι με παιδικό τμήμα για να στελεχώνει την ομάδα με νέους αθλητές.

Την Παρασκευή στις 8:00 μ.μ. δίνουν το τελευταίο για φέτος αγώνα τους στο κλειστό της Κύμης, έναν αγώνα που πραγματικά όλοι πρέπει να παρακολουθήσουμε για να χειροκροτήσουμε τη ΝΙΚΗΤΡΙΑ ομάδα μας, τον Α.Ο.Κύμης βόλεϊ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012 16:55
Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Καταχώρηση Αγγελίας