Στα PLAY OFF και μαθηματικά ο Α.Ο.ΚΥΜΗΣ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σπουδαία νίκη νίκη πέτυχε ο Α.Ο.ΚΥΜΗΣ μέσα στην "καυτή" έδρα της Μαλεσίνας με σκορ 70-79. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Κύμης εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδο της στα PLAY OFF της Α' ΕΣΚΑΣΕ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η Κύμη ευτύχησε να να μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι και να πάρει από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης. Έδειξε από νωρίς ότι ήθελε πάρα πολύ την νίκη και δεν πτοήθηκε από την έδρα της αντιπάλου της, που δεν έχει την φήμη της "φιλόξενης". Το όπλο του Α.Ο.Κ στο ματς ήταν η επίθεση του, ειδικά το γρήγορο παιχνίδι και οι αιφνιδιασμοί. Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 39-52, με την Κύμη να έχει βάλει ήδη τις βάσεις για την νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιάννη Πανούση έριξε τον ρυθμό, έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στην άμυνα και κατάφερε να "κλειδώσει" το ματς. Καλύτερος παίκτης του παιχνιδιού ήταν ο Γιάννης Μητρόπουλος, ενώ σύμφωνα με τους ανθρώπους του Α.Ο.Κ αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν η διαιτησία.

Δεκάλεπτα. 23-27, 16-25, 16-17, 15-10

Α.Ο.ΚΥΜΗΣ. (Γιάννης Πανούσης) Γ.Θωμάς,Γ.Παρασκευάς,Ι.Μητρόπουλος 21(4),Σ.Σπανός 7(1),Ι.Χαρατσής 13(1), Σ.Τσιριμώκος 10(2), Ι.Τσιτσης 9,Γ.Βασιλείου 4, Θ.Νασάκης 10.

ΑΝΑΓ.ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ.(Α.Δαδίτσος).Ι.Βίγγος 16.Χ.Κανακάρης 5,Σ.Νίκας, Δ.Σκούρας 6,Κ.Ιωακείμ 14,Γ.Κατσαγιάννης 7,Γ.Ζουμπόπουλος,Ι.Κονδύλης 16,Π.Κλούρας 6,Δ.Δαλαμάρας

Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Καταχώρηση Αγγελίας