ΑΟ Σκύρου – ΑΟ Κονιστρών & Περιχώρων 5-1

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το ματς της Σκύρου ανάμεσα στον ΑΟ Σκύρου και του ΑΟ Κονιστρών & Περιχώρων, είχε 6 γκολ, 2 δοκάρια και πολλές ευκαιρίες. Ένας ωραίος αγώνας που φάνηκε από την αρχή, στο 14΄ ο Μηχαηλίδης έκανε το 1-0 για την Σκύρο. Πολύ γρήγορα η Κονίστρα αντέδρασε και ισοφάρισε στο 20΄ με τον Πόγκα Α. Στο 38΄ έκανε αναγκαστική αλλαγή η Κονίστρα, ο Πόγκας Ε. έδωσε την θέση του στον Αποστόλου. Στο 42΄ ο Μανωλάκης έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Σκύρο και με 2-1 έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Την πρώτη φάση για το δεύτερο την είχε ο Α.Ο.Κονιστρών, αλλά το δοκάρι σταμάτησε τον Πόγκα Α. στο 46΄. Στο 58΄ ο Μανωλάκης έκανε δυο τα προσωπικά του τέρματα και τρία τα γκολ της Σκύρου. Η ατυχία της Κονίστρας συνεχίστηκε και ξανά το δοκάρι έσωσε την Σκύρο από ένα δεύτερο γκολ, πρωταγωνιστής ξανά ο Πόγκας Α. Στο 78΄ ο Μηχαηλίδης έκανε το 4-1 και έκλεισε το σκορ στο 5-1 με τον Τσελέμπη στο 78΄.

Την Κυριακή 11-3-12 ο ΑΟ Κονιστρών & Περιχώρων υποδέχεται τον Ελλήσποντο σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την σωτηρία του.

Α.Ο.Κονιστρών: Μίρκος, Πόγκας Ε (38΄Αποστόλου, 60΄Χρούτας), Μίστης, Μανέτας, Πίγκος, Ζέρβας, Πετρογιάννης, Πούρης, Μπούσι, Πόγκας Α., Πόγκας Κ.

Καταχώρηση Αγγελίας