Άλλη μια νίκη για την Α.Ε.Ανδρονιάνων απέναντι στην μαχητική ομάδα του Α.Ο.Μονοδρίου με σκορ 3-1.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ομάδα των Ανδρονιάνων μαθαίνοντας από τα λάθη της στα προηγούμενα παιχνίδια μπήκε δυνατά στο γήπεδο με σκοπό την νίκη.

Έχοντας σε καλή μέρα τους περισσότερους παίκτες και παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, δημιούργησε τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Αυτό το κατάφερε στο 27' ύστερα από καταπληκτικό πλασάρισμα του Νικολιά. Θέλοντας να κλειδώσει την νίκη η ομάδα των Ανδρονιάνων πίεσε περισσότερο για να πετύχει και δεύτερο γκολ και το κατάφερε στο 36' μετά από ωραίο συνδυασμό του Μπεγλή με τον Θανασί και τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Τζελίλι ο οποίος πλάσαρε και έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μονοδρίου ισορρόπησε το παιχνίδι και μείωσε στο 66' μετά από εκτέλεση φάουλ του Ανδρέου. Μετά την μείωση του σκορ οι Ανδρονιάνοι πίεσαν για να πετύχουν το γκολ που θα σιγούρευε την νίκη τους και αυτό το κατάφεραν στο 72' με σκόρερ τον τζελίλι. Στο 89' αποβλήθηκαν οι Μπεγλής(Α) και ο Καπενέκος(Μ).

Α.Ε.Ανδρονίανων: Γεραντώνης, Καλαράς Νικ (60΄Κωτσής Γ.), Καμπούρης Ιωαν, Καλογιάννης Επαμ, Θανασί, Μπεγλής Ερν, Νικολίας, Τζελίλι Ντορ, Δήμου Κωνστ, Περήφανος Νικ, Λαθουράς Ευαγ

Μονόδρι: Φονίδας, Σαράσι, Πετρόγιαννης, Ελαιοτριβάρης, Τίλα, Χαντζής, Σασάνης(65΄Μαλεσιάδης), Κεπανέκος, Πίγκος (82΄Καραμούτη), Μπασινάς, Ανδρέου(75΄Αργύρης)

Καταχώρηση Αγγελίας