Στον Όμηρο Χίου ο Νακόπουλος!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Γερές βάσεις ο Όμηρος για το πρωτάθλημα

Γερές βάσεις για το νέο πρωτάθλημα έβαλε η ομάδα μπάσκετ της Καλλιμασιάς, με τον δαιμώνιο γενικό αρχηγό της ομάδας Δισακιά να μπαίνει δυναμικά στο χορό των μεταγραφών.

Ο Όμηρος Καλλιμασιάς απέκτησε τελικά τον Κώστα Νακόπουλο (ύψους 1.91), τον οποίο είχαν πλησιάσει και οι Ίωνες. Ο 29χρονος παίκτης που έχει έρθει στο νησί μας για επαγγελματικούς λόγους, έχει αγωνιστεί στα τοπικά πρωταθλήματα Κορωπίου, Πύργου, Μεσολογγίου και Κύμης.

Τα καλά νέα όμως, για την ομάδα του Ομήρου, ήρθαν με τις ανανεώσεις του Αργύρη Στακιά, των αδερφών Παναγιώτη και Γιώργου Μοσχούρη, αλλά και του Χρήστου Φουντουλάκου, ο οποίος μετά το φλέρτ με τον ΒΑΟΛ τελικά προτίμησε τον Όμηρο.

Το προπονητικό τιμ αλλά και το συμβούλιο πάντως, επιθυμεί να παραμείνει όλο το ρόστερ.

Πηγή: http://sportschios.gr/index.php/2011-05-07-11-45-21/2053-76677877898989.html

Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Καταχώρηση Αγγελίας