«Ψηλώνει» επικίνδυνα ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Συνέχεια στις μεγάλες μεταγραφές για τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης, το νέο μεγάλο όπλο της ομάδας ο πολύ γνωστός, 2,07 ύψους σέντερ, Γιώργος Γυφτονικολός.

Ένας αθλητής που χαρακτηρίζεται για το ήθος του και το ταλέντο του, με τεράστια καριέρα στα εθνικά πρωταθλήματα, με πολλές ατομικές και συλλογικές διακρίσεις.

Γεννημένος το 1977, έπαιξε μπάσκετ στην μεγάλη ομάδα της ΑΓΕΧ, μεταπήδησε για 8 χρόνια στο Σχηματάρι και τα τελευταία 6 χρόνια «μάζευε» πρωταθλήματα με την ομάδα της Έξω Παναγίτσας.

Πλέον ο θηριώδης σεντερ, θα ξεδιπλώνει το ταλέντο του με τα μπλε χρώματα του Γ.Σ.Κύμης, η παρουσία του και μόνο, καθιστά την ομάδα του κυρίαρχο στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΣΕ.

Στις φωτογραφίες διακρίνεται με την φανέλα του γυμναστικού και τον μεγάλο χορηγό της ομάδας, τον Αλέξανδρο Θεοδώρου που έχει βαλθεί να πάρει την τρίτη άνοδο σε τρία σερί χρόνια.


img 2229

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012 14:21
Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Καταχώρηση Αγγελίας