Οι Δίδυμοι στον Α.Ο.Κύμης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(12 ψήφοι)

Ο αθλητισμός και δη το μπάσκετ αποτελούν, ίσως, τον καλύτερο τρόπο για να ξεφεύγει κανείς από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Κάποιες φορές, όμως, ένας αγώνας μπορεί να… χωρίσει μία οικογένεια σε στρατόπεδα. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην περίπτωση της αναμέτρησης Εργοτέλης - Πορφύρας, εκεί όπου ο Νίκος Γεωργοπαπαδάκος θα τεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά στην καριέρα του με τον δίδυμο (κατά επτά λεπτά μικρότερο) αδερφό του Σάκη.

Έγραφε στις 22-11-11 το site kretaworldbasket.gr πριν τον αγώνα Γ Εθνική Εργοτέλης – Πορφύρας.

Τα δυο αδέρφια με καταγωγή από τον Οξύλιθο τα ένωσε ξανά ο Α.Ο.Κύμης. Η ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.Κ. για την νέα αγωνιστική σεζόν βάζει στην «μηχανή» του δύο πολύ δυνατούς και έμπειρους γκαρντ, δυο αθλητές με πρωταγωνιστικούς ρόλους στις ομάδες τους στην Γ΄εθνική κατηγορία. Οι δίδυμοι Οξυλιθιώτες που έκαναν πάντα διακοπές στον τόπο μας, θα αγωνίζονται από φέτος στο κλειστό της Κύμης «Ν. Μαρίνος» με τα χρώματα του Α.Ο.Κύμης

Ο Νίκος Γεωργοπαπαδάκος αγωνιζόταν στον Εργοτέλη στην Γ΄έθνική κατηγορία και χαρακτηρίζεται για την πολύ καλή του άμυνα χωρίς να υστερεί στο σκοράρισμα μιας και είχε μέσω όρο 15 πόντους ανά αγώνα.

Τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του έχει και ο αδερφός του Σάκης Γεωργοπαπαδάκος με παρόμοιους μέσους όρους πόντων και αντίστοιχης εμπειρίας μιας και αγωνιζόταν και αυτός στην Γ΄εθνική κατηγορία με την ομάδα της Πορφύρας, είναι προφανές λοιπόν ότι η περιφέρεια του Α.Ο.Κύμης γίνεται πανίσχυρη και θα αποτελέσει το όπλο της την νέα αγωνιστική χρονιά.

georgopapadakoi

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012 14:22

Καταχώρηση Αγγελίας