Γιώργος Φλώτσιος, το νέο απόκτημα του Α.Ο.Κύμης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μπάσκετ του Α.Ο.Κύμης μίλησε στο kimanews.gr.

Kimanews: Γιώργο καλησπέρα, είσαι πλέον παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Α.Ο.Κύμης, τι περιμένεις από την φετινή χρονιά;

Φλώτσιος: Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά με πολύ δουλειά. Περιμένω η ομάδα να παίξει ωραίο μπάσκετ και να επιτύχει τους στόχους της που δεν είναι άλλοι από το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

ΚΜ: Με τις προσθήκες του Γέρεμιτς, των αδερφών Γιωργοπαπαδάκων και την δική σου, ενισχύθηκε πολύ η ομάδα φέτος, είστε το φαβορί για την άνοδο;

Φλώτσιος: Η ομάδα του Α.Ο.Κύμης ήταν από τις προηγούμενες χρονιές μια πολύ καλή ομάδα και κάθε σεζόν διεκδικούσε το πρωτάθλημα. Σίγουρα οι προσθήκες είναι πολύ σημαντικές, όλοι εμείς μαζί με τους πάρα πολύ καλούς παίκτες που θα βρούμε στην ομάδα μας καθιστούν το φαβορί για την άνοδο.

ΚΜ: Τι υπόσχεσαι προσωπικά στους οπαδούς της νέας σου ομάδας;

Φλώτσιος: Υπόσχομαι να δώσω το 100% στις προπονήσεις και αυτό να φανεί εντός του παρκέ και να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ την ομάδα μου να επιτύχει τους στόχους της.

Ευχαριστούμε πολύ Γιώργο και σου ευχόμαστε υγεία πρώτα απ΄όλα και πάντα επιτυχίες σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Ευχαριστώ και εγώ.

Ο Γιώργος Φλώτσιος είναι 31 χρονών και παίζει στην θέση 4 με ύψος 1,93. Την περσινή χρονιά ήταν στην ομάδα του Σχηματαρίου, είναι ένας έμπειρος ολοκληρωμένος παίκτης, μιας και δεν υστερεί ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012 20:53
Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Καταχώρηση Αγγελίας