Οι μέχρι τώρα μεταγραφές του Α.Ο.Κύμης στο μπάσκετ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Οι συντονισμένες και αποφασιστικές κινήσεις της διοίκησης του Αθλητικού Ομίλου Κύμης, είχαν σαν αποτέλεσμα σημαντικές και ηχηρές μεταγραφές. Η πρώτη μεταγραφική βόμβα «έσκασε» στις 10 Ιουλίου, ο Μίλαν Γέρεμιτς, ο έμπειρος σέντερ των 2.10 (όπως πρώτο αποκάλυψε το kimanews.gr) έγινε παίκτης του Α.Ο.Κ, μια κίνηση που έπεισε τους πάντες ότι η διοίκηση είχε μπει αποφασιστικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Πέντε μέρες μετά, ακολούθησε ένα διπλό χτύπημα ή σωστότερα δίδυμο χτύπημα... Τα δίδυμα αδέρφια, οι Γεωργοπαπαδάκοι, επαναπατρίστηκαν και πλέον θα παίζουν στην ομάδα του χωριού τους. Με καταγωγή από τον Οξύλιθο οι δυο γκαρντ έρχονται από μια πάρα πολύ καλή χρονιά στην Γ΄Εθνική κατηγορία. Πλέον η περιφέρεια του Α.Ο.Κύμης είναι γεμάτη ταλέντο, δύναμη και εμπειρία.

Για να έρθει η 23 Ιουλίου και να μας δηλώσει στο kimanews.gr o Γιώργος Φλώτσιος ότι πλέον ανήκει στην ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.Κύμης. Ένας παίκτης που γνωρίζει όσο λίγοι την κατηγορία, υπόσχεται πολύ δουλειά και θεωρεί ότι ομάδα θα φτάσει στους στόχους της που δεν είναι άλλοι από το πρωτάθλημα συνοδευόμενο από πολύ καλές εμφανίσεις.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ακόμα οι μεταγραφικές κινήσεις της διοικήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί. Η πολύ καλή περσινή ομάδα του Α.Ο.Κ με την προσθήκη των μεταγραφικών φετινών αποκτημάτων γίνεται το επικρατέστερο φαβορί για την άνοδο, μας περιμένει μια πολύ μπασκετική χρονιά.

Καταχώρηση Αγγελίας