Όλη η αλήθεια για το ατύχημα με την υπάλληλο του Δήμου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Την Τετάρτη 5 Μαρτίου στην Κύμη και συγκεκριμένα στην οδό Ταξιαρχών 5, μια υπάλληλος του Δήμου χτυπήθηκε από ρεύμα. Το συμβάν αυτό μας δημιούργησε πολλές απορίες και όπως πάντα προσπαθήσαμε να μάθουμε την αλήθεια. Έτσι περιμένοντας να δούμε πως εξελίσσεται η υγεία της άτυχης γυναίκας διαβάσαμε από διάφορα blog τα γεγονότα. Στην πορεία ανακαλύψαμε ότι τα δημοσιεύματα αυτά ήταν γεμάτα με ανακρίβειες και ψέματα. Αναζητώντας την πραγματικότητα καταλήξαμε ότι καλύτερος μάρτυρας από την ίδια και από την συνάδελφό της που έζησαν από κοντά το συμβάν δεν υπάρχει. Έτσι απευθυνθήκαμε στις δυο γυναίκες και σας παρουσιάζουμε τις μαρτυρίες τους.

Πρώτα ήρθαμε σε επαφή με την υπάλληλο που είχε βάρδια την ίδια ημέρα με την άτυχη γυναίκα. Το ραντεβού κλείστηκε στο σημείο του ατυχήματος. Φτάνοντας εκεί η υπάλληλος μου έδειξε εκνευρισμένη δυο καλώδια κομμένα και γυμνά να κρέμονται από τον στύλο (η απόστασή του εδάφους με την άκρη των καλωδίων ήταν δεν ήταν 2 μέτρα). Αυτά έφταναν μέχρι την κορυφή και πήγαιναν πολλά μέτρα πιο κάτω σε μια άλλη κολόνα.

Η μάρτυρας μας είπε. «Την Τετάρτη το πρωί φτάνοντας στο σημείο, εγώ τράβηξα τον κάδο από την δεξιά πλευρά, λύνοντας το φρένο και βάζοντάς τον στο αυτοκίνητο. Όταν αδειάσαμε τον κάδο, η συνάδελφός μου τον επέστρεψε στην θέση του. Εκεί έκανε την κλασική κίνηση να πατήσει το φρένο, τότε, χωρίς καν να πατήσει το μεταλλικό μέρος του κάδου, την χτύπησε ρεύμα. Αμέσως έβαλε τις φωνές και απομακρύνθηκε από το σημείο. Το πόδι της πονούσε και δεν μπορούσε να το πατήσει. Το μεγάλο όχημα του δήμου έκλεινε την κυκλοφορία και έτσι ανεβήκαμε στις ειδικές θέσης και μετακινηθήκαμε 50 μέτρα πιο κάτω. Εκεί διαπίστωσα ότι η συνάδελφός μου ήταν σοβαρά και με τον οδηγό αποφασίσαμε να την πάμε στο νοσοκομείο. Στην διαδρομή σταματήσαμε στο γραφείο της ΔΕΗ για να ειδοποιήσουμε τους υπεύθυνους και έχουμε και άλλα θύματα. Αυτόματα μας είπαν ότι είναι από τα διακοσμητικά φωτιστικά που έχει ο Δήμος στις κολώνες. Αυτό όμως είναι ψέμα, όπως βλέπεις και εσύ, το φωτιστικό έχει άλλο καλώδιο που περνά πίσω από τον στύλο, τα εν λόγο όμως κρέμονται από μπροστά και φτάνουν μέχρι ψηλά. Δεν είναι καλώδια από τον δημοτικό φωτισμό και είναι ξεκάθαρο. Δεν ξέρω τι καλώδια είναι αυτά, δεν ξέρω γιατί είχαν ρεύμα. Ξέρω όμως ότι τα καλώδια ήταν εκεί τρεις τουλάχιστον εβδομάδες και ήταν πολύ μεγάλο το μήκος τους, ένας σορός ακουμπισμένα πίσω από τους κάδους. Όταν ήμασταν στο νοσοκομείο μάθαμε ότι πήγαν άνθρωποι της ΔΕΗ και τα έκοψαν. Είναι αυτά που βλέπετε, ακόμα γυμνά, εύχομαι να μην έχουν ακόμα ρεύμα.»

Στην συνέχεια, ήρθαμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την άτυχη υπάλληλο καθαριότητας. Από την φωνή της καταλάβαινες ότι η κυρία αυτή ήταν ταραγμένη, από τα λίγα λεπτά που μιλήσαμε κατάλαβα και την γλυκύτητα του χαρακτήρα της.

 

Της διάβασα την μαρτυρία της συναδέλφου της και της ζήτησα να μου πει την δική της, μου είπε: « Είναι ακριβώς έτσι όπως σου τα περιέγραψε. Τα καλώδια βρίσκονταν σε σορό πίσω από τους κάδους πολύ καιρό τώρα… Δύο με τρεις εβδομάδες. Όταν έβαλα τον κάδο στην θέση του, έκανα με το πόδι μου την κίνηση να πατήσω το φρένο. Πριν καν το ακουμπήσω, έπαθα ηλεκτροπληξία. Ο πόνος ήταν φοβερός, δεν όριζα το πόδι μου και ούρλιαζα. Αναγκαστήκαμε να πάμε λίγο πιο κάτω το όχημα. Δεν μπορούσα να σταθώ και πήγαμε στο νοσοκομείο. Στην διαδρομή σταματήσαμε στην Δ.Ε.Η. εγώ σπαρταρούσα από τους πόνους και αυτοί μας είπαν ότι τα καλώδια είναι από τον Δημοτικό φωτισμό. Ψέμα, μεγάλο ψέμα, τα καλώδια είναι της Δ.Ε.Η. και τα είχα δει μέρες τώρα. Ρεύμα γιατί είχαν; Αυτό το ψέμα δεν θα το ξεχάσω ποτέ… Στο Νοσοκομείο μου είπαν ότι πήγαν άνθρωποι της Δ.Ε.Η. και τα έκοψαν, γιατί να πάνε αυτοί εάν δεν είχαν αυτοί την ευθύνη;

Όταν με εξέτασαν οι γιατροί μου είπαν να κάνω τον σταυρό μου που ζω, ευτυχώς που δεν ακούμπησα το φρένο. Μετά με έπιασαν σπασμοί για τρεις ημέρες. Ακόμα δεν μπορώ να πατήσω το πόδι μου. Δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους. Με παυσίπονα και μυοχαλαρωτικά ηρεμώ. Πρέπει να πάω σε νευρολόγο γιατί ακόμα ο κίνδυνος δεν έχει περάσει, πρέπει να δω τα νεφρά και τα γυναικολογικά μου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κανείς δεν είχε φιλότιμο να μαζέψει τα καλώδια, δεν μπορώ να πιστέψω ότι λένε ψέματα ότι είναι από τον φωτισμό τον διακοσμητικών του Δήμου. Όποιος και να περάσει με μια ματιά θα καταλάβει ότι είναι καλώδια της Δ.Ε.Η.»

Αυτή είναι η αλήθεια για το συμβάν με την υπάλληλο του Δήμου όπως μας το περιέγραψαν οι κυρίες που έζησαν τα γεγονότα. Τα καλώδια; Ακόμα κρέμονται…

kolona

Το kimanews.grεύχεται περαστικά και σιδερένια στην άτυχη γυναίκα.

Υ.Γ. Τα στοιχεία των δυο γυναικών όπως και οι επικοινωνίες μας βρίσκονται στην κατοχή μας και επιλέξαμε να μην δημοσιευτούν.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 02:02
Λουκάς Παππάς

Ο Λουκάς γεννήθηκε στη γη που ζουν η Ήρα και η Ρέα και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία, ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα.

Δεκέμβριο του 1974 γεννιέται στην Χαλκίδα, μετά από 3 ημέρες έφυγε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύμη.

Πάντα λέει ότι είναι παιδί της δημοκρατίας και όχι της μεταπολίτευσης. Δεν μπορούσε λοιπόν να μην είναι ένα άκρως πολιτικοποιημένο ον από τα γεννοφάσκια του.

Προερχόμενος από φανατικά παναθηναϊκή οικογένεια γεννιέται Ολυμπιακός αν και δεν το ήξερε τα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του.

Φαντασιόπληκτο και ονειροπαρμένο τον αποκαλούν αυτοί που τoν αγαπούν.

Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα σας.

Καταχώρηση Αγγελίας