Ή είναι ανόητοι, που δεν είναι, ή μας θεωρούν ανόητους!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Η ¨Συμπολιτεία" από της δημιουργίας της αποτελούσε ένα σύνολο ατόμων με εντελώς αντίθετες πολιτικές απόψεις, που δεν είναι και κακό, αλλά με καμιά κοινή άποψη ή σχέδιο για το μέλλον του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.

     Ένας μόνο ήταν ο στόχος τους :

  Να ψοφήσει η γίδα του γείτονα!

    Μετά από πολλές τυμπανοκρουσίες περί δημοκρατικότητας, από λαλίστατα μέσα επικοινωνίας, που μετέδιδαν σαν από ποδοσφαιρικό αγώνα τα αποτελέσματα, εξέλεξαν τον κ. Πιλάτη, τον οποίο όμως αναβάθμισαν, χωρίς πλέον δημοκρατικές διαδικασίες, με τον κ. Αμπελιώτη, ο οποίος έστω και λίγο αργά,  κατάλαβε που είχε μπλέξει και τα παράτησε.

Τώρα λένε αποφάσισαν να προτείνουν στον κ.Μπουραντά, συνταξιούχο πολιτικό, συνδικαλιστή, παλαιό στέλεχος κάποιου πρώην μεγάλου  κόμματος  και δεν ξέρω τι άλλο, να αναλάβει υποψήφιος. Καλά πιστεύουν ότι δεν πέρασε από το μυαλό μας ότι έχουν έρθει σε επαφή μαζί του;
        Άντε και να μην έχουν έρθει σε επικοινωνία. Και αν τους πει όχι τι θα κάνουν; Θα επαναφέρουν τον δημοκρατικά εκλεγμένο; Ή μήπως μια άρνηση θα είναι αιτία για αυτοδιάλυση  ;

    Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ξέρει ότι καθυστέρησε το έργο του Στομίου κατά ένα χρόνο και όπως λέει ο κόσμος " Μια γουρούνα τσιμέντο δεν έχει στείλει από Αλιβέρι και μετά, από τότε που ήταν Νομάρχης". Πως να δεχθεί; Θα πρέπει να  έχουν μεγάλο πρόβλημα και δεν τους λυπάμαι, γιατί ότι έσπειραν θα θερίσουν.

    Η ουσία της υπόθεσης είναι ότι πολύ ασχοληθήκαμε μαζί τους. 

Ας κάνουν ότι νομίζουν για να έχουμε και εμείς κάποιο κίνητρο.

    Από σήμερα γυρίζουμε σελίδα. 

Εμπρός για μια νέα θητεία με ένα μόνο σκοπό:

ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 11:49

Καταχώρηση Αγγελίας