Εκουαδόρ: Στην χώρα με μοτοσυκλέτα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

 Μια διαφορετική εκδρομή ετοιμάζεται να λανσάρει μια εταιρία ενοικίασης μοτοσυκλετών στο Εκουαδόρ και απευθύνεται σε όσους έχουν ονειρευτεί να εξερευνήσoυν την ζούγκλα του Αμαζονίου με μοτοσικλέτα και να περάσουν τις Άνδεις, διοργανώνοντας μια επταήμερη εκδρομή στα διαφορετικά τοπία που προσφέρει η χώρα του Εκουαδόρ στον ταξιδιώτη.

Όσοι συμμετέχουν θα οδηγήσουν κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού Ωκεανού, σε ορεινούς όγκους 14.000 ποδιών, δίπλα σε ηφαιστειακούς κρατήρες αλλά και στην ζούγκλα του Αμαζονίου.

Το ταξίδι αρχίζει από το Quito, που έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO. Έπειτα ακολουθεί στάση στο Inti-ñan όπου οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με την βαρύτητα στην «κόκκινη γραμμή».

Θα ακολουθήσουν βόλτες γύρω από τον κρατήρα του ηφαιστείου Pululahua και έπειτα η ομάδα θα κατευθυνθεί προς τις δυτικές πλαγιές των Άνδεων όπου και έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο εργοστάσιο σοκολάτας του El Quetzal. Στην διάρκεια της εβδομαδιαίας περιοδείας, οι αναβάτες θα ταξιδέψουν κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού, θα ανεβούν στις Άνδεις και θα κάνουν μια βόλτα στην «λεωφόρο των ηφαιστείων». Αργότερα, θα κατέβουν στον Αμαζόνιο και θα εξερευνήσουν ένα από τα πιο πλούσια μέρη σε βιοποικιλότητα στον πλανήτη. Το μεγαλύτερο κομμάτι της απόστασης καλύπτεται από βατούς σχετικά δρόμους αλλά σε κάποια μέρη όπως το Sigchos η οδήγηση γίνεται πιο δύσκολη.

 Motorcysling.speedtv.com

Photos: Retire-in-ecuator.com

Ecuator.pordesscubrir.com

Paisdeleyenda.com

Πηγή:http://interpressgr.blogspot.com/

Καταχώρηση Αγγελίας